Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران روز گذشته بود که جمعی ‌از پرستاران و کادر درمانی بیمارستان روحانی بابل با تجمع در محوطه بیمارستان روحانی بابل، به‌ عدم پرداخت مطالبات خود اعتراض کردند، موضوعی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل را بلافاصله به این بیمارستان کشاند و وعده رفع مشکلات داده شد.

پرستاران با توجه به پذیرش کار سنگین و طاقت فرسا در درمان مبتلایان کووید ۱۹ بدون این‌که لطمه ای به درمان بیماران بستری وارد شود با اعتراض به میزان دریافتی اضافه حقوق و کارانه خود، از مسولان خواستند همانطور که اینان برای رفع آلام بیماران تلاش می‌کنند، مسولان امر در جهت تامین حق و حقوق آنان اهتمام بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در این زمینه، اظهار کرد: بعد از اینکه مطلع شدم تعدادی از کادر درمان بیمارستان روحانی بابل به میزان کم پرداختی کارانه فرودین ماه ۹۹ اعتراض داشتند همراه با معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع و ریاست بیمارستان روحانی در بین آنها حاضر و از نزدیک با همکاران صحبت کردم.

وی تصریح کرد: این اعتراض به پرداخت کم کارانه فروردین ماه هست که به علت کاهش درآمد بیمارستان‌ها به دلیل شیوع کرونا کاهش پیدا کرده است و طی هماهنگی های صورت گرفته مقرر شد پیگیری های لازم با وزارت بهداشت صورت گیرد تا ترجیحا جبران کسری کارانه انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: در حالی که سراسر کشور عزیزمان و از جمله استان مازندران و شهرستان بابل، درگیر مقابله با اپیدمی کووید-۱۹ است، احقاق حقوق تمامی پرسنل و زحمتکشان کادر بهداشت و درمان، یکی از اهداف والای دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده که همواره در راس تمامی امور قرار داشته و این دانشگاه در راه تحقق این مهم، از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلالی اظهار کرد: این حق قانونی پرستاران عزیز است که با توجه  به شیفت های فشرده و اضافه‌کاری هایی که دارند کارانه کافی دریافت کنند. 

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در سال ۹۸ توانستیم علاوه بر حقوق به این افراد ۲۸ پرداختی دیگر شامل کارانه و اضافه کار پرداخت کنیم که اقدامی کم نظیر بوده است، گفت: کادر بهداشت و درمان ماه هاست با تلاش شبانه‌روزی و مجاهدانه در میدان سخت مبارزه با کرونا مشغول مبارزه هستند و قطعا باید درسطح‌ کلان به امر پرداخت معوقات این عزیزان نگاه ویژه شود.

جلالی ادامه داد: بارها برای پیگیری احقاق حق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بابل با مسئولین مربوطه پیگری های لازم انجام شد و حتی وزیر بهداشت هم به شدت پیگیر حل این موضوع هستند، این عزیزان درخواست صنفی دارند و بنده به عنوان رئیس دانشگاه این قول را می دهم که پیگیر مطالبات صنفی کارکنان همه مراکز درمانی بابل باشم.

وی خاطرنشان کرد: قدردان زحمات نیروهایی هستیم که در این ۷ ماه بحران کرونا به صورت مجاهدانه تلاش کردند و سعی میکنیم مطالبات آنها را در مسیر درست پیگیری کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این تاکید را دارم که مشکل آنها مشکل صنفی بوده و تلاش ما این است از طریق وزارتخانه پیام این پرستاران و کادر درمانی را به مسئولان بالادست برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیمارستان روحانی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند